Wednesday, May 19, 2010

Farewell Rizal

haiiii u olllsss... (dgn nada gedix)

Bersamaan dengan tarikh di bawah, Unit aku buat farewell untuk officer-officer yang pindah ke department lain. Dah banyak kali nak curi masa dengan diaorang, Last-last sorang je yang dapat datang iaitu Mr. Rizal.Tapi kira ok la ada wakil.Tak payah la aku nak taip panjang-panjang.Korang tengok pic ne ok?


Sila abaikan tulisan yang agak kreatif ne,tulisan PA yang suka hati dan suka 'bersosial'..hahaha

Juling mata aku nak pilih barang yang sesuai untuk Rizal, last-last pilih tie warna biru ne.Ok ke?



Reserved.Makan ayam tak ingat ko.


Apa aku nak ckp.Ok.Men talk... :P


arda-kak liza-wani

Kak Maiza n Kak Maya...~Sporting r..

* Perut dah kenyang, malas nak taip panjang-panjang.hahahahaha..


No comments:

Post a Comment