Thursday, July 12, 2012

Pulut Mangga.

Semalam pergi hunting kedai makan yang sedap dan murah.

Nampak ada mangga dengan pulut depan kedai dekat stall.

Sah ni ada pulut mangga.

"bang, kerabu mangga satuuu.." *confident*

apa dia? kerabu mangga? kerabu mangga ya? *sleng indon*

ehhh. silap... pulut mangga.

haaaa..makan la sampai sakit gigi sebab manis nyewwwww...

nak buat sendiri malas katanya nak pergi pasar beli mangga.

RM5 je untuk sepinggan. Boleh la sekali sekala buat dessert ala-ala makan dekat hotel padahallll makan tepi jalan je.

Pulut mangga letak bijan atasnya.




Meh sini close up sketttt kasi anda terliur.








Lepas aku tengah amik feel nak makan tiba-tiba tukang ambil order behenti jalan tepi meja aku. Muka macam nak suruh aku puji.

Pastu nak bayar, cepat-cepat dia pergi dekat kaunter padahal dah ada orang jaga. Tersengih-sengih dia. Sesuatu pulak aku tengok dia ni *jalan laju-laju*

1 comment:

  1. pulut mangga? cemana tu? nampak sodap. wink-wink.

    ReplyDelete