Sunday, April 14, 2013

Majlis persandingan Intan & Irfan

Hujung bulan 3 hari tu aku ada pergi attend wedding Intan (blogger). Aku kenal dia masa mula-mula nak blogging. Kebetulan aku ada buat payung lace untuk sewa. First time emel dia dulu takut-takut kalau dia tak reply emel aku. Minta tolong untuk publish dekat entry dia pasal payung lace. So supriseee.. She so nice ok. Iolsss ingat dia sombong.

Ok. Back to the story, memang ada niat nak kasi dia FOC untuk payung lace andddd jodoh dia dah sampai :) eksited ok nak pergi kenduri.

Before the wedding and before the sanding tu memang agak tak keruan tak tau nak bagi hadiah apa. Akhirnya kasi handbouquet dekat dia, at least boleh la dia guna masa the wedding kan.

Intan request untuk brooch handbouquet. Team kawen-kawen rentals buatkan. Aku saja pilih-pilih warna yang comel-comel. Harap-harap chacha pun suka la.Hahaha.

Ini gambar yang di tag untuk aku dekat facebook. Terharu pulak.





Gambar dekat bawah ni pulak dari kamera Kak Ngah. 


Masa ni Intan baru lepas makeup. 




The Hantarans.









Meja makan beradab.Cantik terusun kan...





Kalah mak pengantin.


Tuan Blog pun mesti ada gambar satu.




Guestbook corner. Tak sempat kita nak tulis sebab nak kejar masa balik KL.



Salam dengan Mak Intan. Sempat lagi pesan mak dia suruh kirim dekat Intan. Hahaha.



The Banner. Actually banner ni banyak membantu. Kami takut tersalah datang kenduri. Tgk banner ni baru rasa confident nak masuk. Hahaha.


Last snap before balik.

Wish untuk Intan!


Dear Intan,

tq for helping me for the first moment i ask u to help me publish the payung lace. u are the adorable girl.
Semoga dikurniakan anak yang comel, soleh dan solehah dan bahagia hingga ke akhir hayat...amin..




2 comments:

  1. tenkiu sgt sgt for the payung lace, for the hb. ade mase kite jumpe lg :)

    ReplyDelete