Monday, December 27, 2010

anugerah skrin tv3 2010

Firstly im present u............


*


*


*



*


the tickets. heee.. i got this ticket from budiey. dia baik hati kasi aku dua tiket. so aku berbesar hati la ambil tanpa segan silu. sorry ye kawan-kawan. tak dapat ajak kawan-kawan lain.

kebetulan masa tu nak dekat besday Cik teha, so ajak la dia kira present yang tak seberapa dari aku. Masa tu ingat dah lambat sebab member aku ajak keluar pergi teman dia makan.

Lepas tu dia "tak siuman" pergi lalu dekat Bukit Bintang padahal boleh je lalu dekat tempat yang tak jem. Mengada-gada je. Bila aku cakap dah lambat dia kata bila masa aku bagi tau dia aku nak keluar pukul 6 ptg. chet. Saja je cari pasal.

Dengan muka merah padam aku cakap tak payah pergi habis cerita. Tapi dalam hati berharap juga. Budiey minta ambil tiket pukul 6 ptg.

Sampai PWTC nak dekat pukul 8 mlm. Nasib baik sempat. Fuhhhhh.

Kitaorang parking kereta dekat Bank Negara je sebab malas nak bersesak-sesak nanti takut jem. Lambat la apa la. So, pakai glamer-glamer naik tren :)

Sampai dekat PWTC terserempak dengan Sherah, kelam-kabut minah tu masuk dewan.

Teha tanya tu sapa, aku jawab Sherah dia tak kenal.

Last-last aku cakap, "Alaaa.. yang pelakon Halimah Jongang tu....Haaa ingat?"

Pelakon yang lain-lain semua teha nampak. Aku macam slow sikit je nak ingat yang mana satu.
Asal teha suruh aku ambil gambar dia. Aku pun nak jugakkkkk tu. * tak mahu kalah*




Si putih melepak.

Julia sangat baik hati dan peramah. Dia pula yang say thank u.

Si tinggi lampai.





Sangat slumber dia ni, asyik senyum je. :)





Terlalu bergantung kepada skrip sampai tersasul-sasul sebut word yang simple.
*macam bagus je komen macam ni*




Lepas tu turn kami pulak duduk dalam tv. Terpaksa tundukkan badan padahal tinggi sama je dengan teha. Heee... rasa tertipu tak?

Lepas dah rasa feeling DIVA, balik la ke pangkal jalan. Punya la cuak takut dah tak sempat naik lrt tapi masuk-masuk je boleh kira ok berapa orang je yang naik lrt. *takut*

Dah pergi event ini, hasilnya..............................................



.Muka puas hati.

4 comments:

  1. eh aku pk kan ko artis baru td.. heheee

    ReplyDelete
  2. i like your last picture ... cantik dan gojes ok ... ikhlas ni ...

    ReplyDelete
  3. da, cantek, i love ur style! ala2 diva :)

    ReplyDelete